Wednesday, November 07, 2012


PER HERE TE PARE NE SHQIPERI, DEBAT LIVE NE FACEBOOK

Nesër në mbrëmje, për herë të parë në Shqipëri, një parti politike do të organizojë një Takim Live në Facebook, me pyetje përgjigje në kohë reale.

Drejtuesit e Lëvizjes Rinore për Integrim (LRI), Endrit Braimllari dhe Kejdi Mehmetaj do të drejtojnë një debat live vetëm në Facebook, për të gjithë shqiptarët kudo që të ndodhen. Eshtë hera e parë që një debat shoqëror e politik nuk organizohet në platformat e ekraneve të televizioneve, por vetëm në internet. Gjatë këtij eventi, të rinjtë do t’u përgjigjen pyetjeve të pjesëmarrësve live për tematika të ndryshme si: mundësitë për punësimin e të rinjve, arsimin dhe pjesëmarrjen e të rinjve në politikë.

Pyetjet do të mund të dërgohen me tekst, apo me video. Të Hënën në mbrëmje, mbi 300 të rinj kishin konfirmuar pjesëmarrjen e tyre në këte debat, i cili fillon të Martën në orën 8, në faqen e Facebook-ut të LSI-së (https://www.facebook.com/levizjasocialisteperintegrim). Ky event live, vjen 2 ditë pas përfundimit të Konventës Kombëtare të LSI që u zhvillua në Pallatin e Sportit në Tiranë.

E pershendes kete iniciative, dhe shpresoj qe te tjera do ndjekin, jo vetem nga LSI, por edhe nga grupe te tjera politike ne Shqiperi.

No comments: